© Ilse Liekens

JooS

The existing office building was redecorated and extended with a space in the attic of the existing building.

The existing techniques were kept and were sprayed in white. The ceiling received a white acoustic spraying plaster. The outer wall was made sober and simple by the use of big translucent curtains. The working space on the first floor is divided symmetrically. In the wings there are the working desks at long uninterrupted tables and subtly designed phone bubbles.

The principal axis is surrounded by glass closets (white prints below and transparent glass above) and a luminous stretch ceiling. In this axis clients are received and at the back you are invited into a staircase leading to the second floor.
The duplex on the second floor is designed as a multi-purpose room and can be used for lunches, meetings, trainings, … Adjacent to this space is a patio that can be used to read or to eat when the weather is fine.

office

Status completed - 2018
Location Niel
Surface 1.000 m²
Client JooS Consulting, PZ & Waterfront
Team Evert Crols, Dirk Engelen, Sven Grooten, Sebastiaan Leroy, Charlotte Stes
© Ilse Liekens
© Ilse Liekens
© Ilse Liekens
© Ilse Liekens