© Ilse Liekens

De Natuurvrienden

The new head office of De Natuurvrienden is situated in the Antwerp Provinciestraat.

The stately town house was thoroughly renovated but the original planning of the living rooms was maintained. The façade was restored and stones in the inner area were carefully removed thus freeing the outbuilding. Between the main building and the outbuilding there is now a city garden.
The latter building was ecologically renovated and holds a few multi-purpose rooms. All fitted and free standing multiplex furniture was developed according to the demands of De Natuurvrienden.

office

Status completed - 2015
Location Antwerp
Surface 420 m²
Client De Natuurvrienden
Team Evert Crols, Dirk Engelen, Sven Grooten, Sebastiaan Leroy, Toya Verstrepen
© Ilse Liekens
© Ilse Liekens
© Ilse Liekens
© Ilse Liekens